Tijdens de ArtParade 2011 toont kunstorganisatie Fransastic van juli tot december, bij 60 verschillende hotels in Nederland, een unieke serie beschilderde Hollandse huisjes. Ik lever ook een bijdrage aan dit project door een van de huisjes te beschilderen.

Onder de noemer “Promote Art Support Charity“ biedt Fransastic met dit initiatief een platform voor kunstenaars om zich te profileren, waarbij de interactie met de hotelgast centraal staat.

 

De huisjes zijn te bewonderen in de betere hotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Tevens is er in Amsterdam een kunstroute uitgestippeld waarbij de huisjes te bezichtigen zijn. 

 

Door een donatie van minimaal 1 euro steunen alle hotelgasten deze actie en maken zij ook kans op het winnen van een van de beschilderde Hollandse huisjes. Een deel van de donatie komt ten goede aan Warchild.

 

Daarnaast geeft Fransastic aan het einde van dit jaar een unieke editie uit van de Kunstgids ArtParade 2011. In deze geheel nieuwe publicatie, in de vorm van circa 100 pagina’s tellende, tweetalige gids (Nederlands | Engels) wordt er aandacht besteed aan alle kunstenaars van de ArtParade 2011, de hotels en uiteraard de huisjes. 

 

Voor meer informatie over de artparade kijk op www.fransastic.com